Kantinedrift

Smakfull, næringsrik og hjemmelaget mat


Løvetann-katine

Gode diskusjoner og kreative idéer dukker gjerne opp under en trivelig velsmakende lunsj. Dessuten er det en klar sammenheng mellom et godt kantinetilbud og lavt sykefravær

Vi i Løvetann har fokus på sunne råvarer som gir energi, blant annet med ferske grønnsaker, lite sukker og fett. Vi lager hjemmelaget, næringsrik, variert og delikat mat som skaper en hyggelig og unik kantine for deg og dine medarbeidere.

Hver dag blir du møtt med en fristende lunsjbuffet og salatbar laget av ferske råvarer tilberedt på stedet. På fredager serverer vi nystekte vafler med rømme og syltetøy.

Visste du at så mange som 1 av 4 vektlegger kantineløsning på arbeidsplassen ved valg av ny arbeidsgiver?

Maten vi serverer i våre kantiner:

  • Vi bruker kun ferske og delikate råvarer.
  • Høye krav til kvalitetssikring, både av råvarer og produksjonsprosessen.
  • Våre hjemmelagede retter blir dagens høydepunkt.
  • Varierte retter laget av ansatte med kompetanse, kreativitet og glede.

Fordeler ved å bruke vår kantineordning:

  • Vi er en stabil leverandør.
  • Vi vil ta de beste valgene som gagner deg som kunde.
  • Vi tilbyr riktig pris, og fokusere på drift med streng kostnadskontroll.
  • Våre kantiner er «kasseløse» noe som sørger for bedre logistikk.
  • Kantine uten kasse er momsfritt.
  • Våre medarbeidere opplever stor tilfredsstillelse i sitt arbeid. Som et resultat har vi kun 2% sykefravær.

Motiver dine medarbeidere med deilig lunsj hver eneste dag. Løvetann har over 20 års erfaring med kantinedrift, og drifter i dag 20 kantiner.

Vi er stolte av at vi etter så mange år i bransjen kontinuerlig mottar flotte tilbakemeldinger på våre kantinetjenester.

Våre kantinebestyrere planlegger menyer, innkjøp og tilberedning av lekker lunsj, møtemat og overtidsmat. Vi kan også tilberede mat til julebord, sommerfester og andre arrangementer som holdes i kantinen.

Med en bedriftskantine fra Løvetann garanterer vi nydelig mat og drikke og glimrende service. Vi tilrettelegger for at dine medarbeidere skal ha en velfortjent og smakfull lunsjpause som gir energi og stimulerer til økt konsentrasjon og innsats.

Løvetann kantineordning –  vi tar vare på dine medarbeidere.

Se hva noen av våre kunder sier om oss. 

Norges Varemesse med ca. 60 ansatte fikk redusert sine varekostnader med mer enn 10 000,- pr. måned etter at vi overtok deres kantinedrift. Vi har også fått tilbakemeldinger på at kundetilfredsheten økte betraktelig.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge for en profesjonell bedriftskantine hos deg kan du kontakte oss her, eller via skjemaet nedenfor.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

SaveSave

SaveSave