Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
– Sunn mat bør være mer tilgjengelig
Nordmenns inntak av sukker har blitt halvert siden årtusenskiftet, og inntak av grønnsaker har skutt i været. Allikevel er tilgjengeligheten av sunn mat på farten altfor dårlig.
Trygg kantinedrift
Det har vært en vanskelig periode de siste to årene for alle og enhver. Restriksjoner, regler, påbud og lockdown. For...
Næringsrik kantinemat er nøkkelen
Klokken nærmer seg 12, du har vært på jobb siden 8 og kjenner at kroppen begynner å synke sammen og øyelokkene blir...
Kantinedrift er i oppsving
Stadig flere ansatte vender nå endelig tilbake til arbeidsplassen etter det som for mange har vært halvannet år med en...
Fire punkter på veien til en bedre kantine
Én av fire mener at at kantinetilbudet er meget viktig eller ganske viktig ved valg av arbeidsgiver. For arbeidstagere...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.