Referanser

Se hva noen av våre kunder sier


Scania logo

Vi får herlig, variert og sunn lunsj hver eneste dag, takket være Løvetann. Den kreative, blide og engasjerte Elena bidrar i
stor grad til trivsel her hos oss på Scania. Vi setter pris på at vi har en fast person som vi også oppfatter som en del av vårt
arbeidsmiljø.

Irene Fæster, Administrasjonskoordinator, Norsk Scania AS, Skøyen


 

Våre medarbeidere er svært fornøyde med kantinen og Uma og hennes team sørger alltid for fristende og god mat. Det er alltid god stemning på kjøkkenet og kantinepersonalet er imøtekommende og serviceinnstilte. I Intility er kantinen en viktig del av velferden og god og fristende mat er svært viktig for hverdagen på jobb.

Erling Ruud, Administrasjonssjef, Intility


Vi er veldig fornøyd med kantinen hos oss, vi gleder oss til lunsj hver dag. Alle nyansatte og de som slutter bemerker kantinen i positive ordelag.

Controller, Stabsleder region Øst, Rambøll


Norges Varemesse har i en årrekke benyttet Løvetann som leverandør av kantinetjenester. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet og hva Løvetann med sitt serviceinnstilte personale leverer!

Sidsel Forsang Stangebye, Administrasjonssjef,  Norges Varemesse


Løvetann drifter kantinen på Flyktninghjelpens hovedkontor på en svært profesjonell og effektiv måte. I tillegg serveres det god, variert og næringsrik mat – alltid med et smil. I kantinen serveres det varm mat to dager i uken, og fredag er det obligatorisk vaffeldag. Løvetanns, eller våre 🙂 kantinemedarbeider stiller alltid opp på kort varsel og bistår oss på ypperlig vis, også med andre arrangementer enn lunsj.

Gretha Nyhaug, Office Manager, Flyktninghjelpen


For oss er det viktig å kunne tilby sunn og næringsrik lunsj til våre medarbeidere, og kantinen skal være et hyggelig og sosialt sted å spise lunsj. Vi har god dialog med Løvetann om matutvalget i kantinen og de følger opp med å lage deilig hjemmelaget mat. Betjeningen er helt enestående, alltid positive og hyggelige mot brukerne.

Kjersti Nyhus, Facility Manager, Bluegarden AS


Løvetann startet opp i vår kantine i Ski i april 2013. Hver dag gleder vi oss til smakfull og variert lunsjmat som Jenecita lager med glede. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet med Løvetann så langt og gleder oss til fortsettelsen.

Regnskapssjef / Accounting Manager, Servi Hydranor AS


Klassekampen-logo-referanse Løvetann kantinedrift

Løvetann leverer en fantastisk god, variert og sunn lunsj hver eneste dag. Den er dagens høydepunkt og et vesentlig bidrag til et godt arbeidsmiljø. Vår faste kokk, Mona, er dyktig kreativ og omsorgsfull. Vi har ikke angret et eneste sekund siden vi begynte samarbeidet med Løvetann!

Christian Samuelsen, Admin. direktør, Klassekampen