Kan kantinemat være med på å gi deg god helse?

løvetann_salat-sunn mat-kantine-lunsj

Ja det kan den, og ja det bør den.

De fleste av oss spiser tre hovedmåltider hver dag, lunsjen er et av dem. Derfor blir maten som vi spiser i kantinen viktig for vår helse. Det er lett å tro at i kantinematen der venter belønningen i form av noe godt, men hva er godt?

Det skal forklares her.

Godt er det hvis kantinematen er riktig tilbredt og det er omtanke bak maten og matlagningen. En er da sikret viktig næring, lekker mat og god smak. På jobben skjer det mye, og de fleste skal prestere. Hvis en ikke er nøye med drivstoffet, altså maten vi spiser går det fort galt.

Mange tror at det å være sunn betyr å følge en bestemt diett

Mange tror at det å være sunn betyr å følge en bestemt diett, en mat – trend eller nekte seg selv god mat,- det er å være sunn. Forskning av nyere data viser det motsatte. I dag går forskningen tilbake i tid, og omfavner hel, ren mat fra alle næringsgrupper. Slik som i riktig gamle dager.

Dietter og kalori- telling er ikke like viktig når vi tenker slik. Dog kan vi ikke fornekte at mat spesielt fra planteriket er hoved – dirigenten i et sunt kosthold.

Viste du at 600 gram grønnsaker om dagen er som en liten vaksine mot livsstilsykdommer og trist statistikk. Det er en rimelig og bra forsikring, – et godt tiltak for å bevare helsen, fraværsdager og beholde arbeids og livsglede.

Vi trenger også mat fra andre næringsgrupper som fisk, kylling, egg, belgfrukter og rent kjøtt. Til sammen blir dette vår egen helseforsikringen, og det vi kan gjøre for egen helse.

Kantinematen fra Løvetann er kjent for å klare akkurat dette. En verdi som ligger i bunnen. Ren, hel og hjemmelaget mat. Rett og slett whole food hvis vi skal bruke et populært uttrykk.

Kokkene, våre «løvetenner» som de kalles, kan dette. Et kjøkken fra alle verdens hjørner som er gull verd. Menyene er fargesprakende og innbydende. Dette kjøkkenet er en daglig vaksine, og i tråd med det forskning viser.

Ren og hel mat, altså whole food! Ingen trendy diett, bare ren, god og hjemmelaget mat.

Ta gjerne kontakt for en god kantineordning fra Løvetann. Vi kan sammen finne en løsning som passer for deg og din bedrift.

«For honningbier er løvetann det første tegn på våren»  –  Juni Stoyer

Del denne posten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.