Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Dette må du tenke på når du vurderer kantineleverandør
En kantineleverandør kan bidra til at de ansatte kan samles og få en pause fra arbeidet. Få tips til hva du bør tenke på før du velger leverandør!
Lunsj i kantinen – arbeidsdagens høydepunkt
Artikkelen er først publisert på horecanytt.no 23.08.22 og er skrevet av Solfrid Gjengset. Vi er på vei inn til en av...
Verdens beste vafler i kantina
Vi i Løvetann kantinedrift synes at hjemmelaget mat smaker best, og derfor lager vi det aller meste helt fra bunnen av...
Er bedriften din på flyttefot?
Når man skal bytte lokaler er det mange ting man skal tenke på. Endring av selskapsadresse, skjemaer som skal fylles...
Matglede + kantinedrift = sant
Hva som er glede er nok ganske subjektivt og ganske forskjellig for mange av oss. Men mat derimot har samlet folk siden tidenes morgen.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.