Blodsukker og lunsj i kantinen

Kantineordning-Løvetann-lunsj

Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for alle med god samvittighet!

Er det noe som kan bidra til en effektiv og god hverdag så er det mat. Mat er livet selv, og god sunn mat gjør livet bra – eller i alle fall bedre. Måltidet midt på dagen, altså lunsjen vår er intet unntak.

For mange er akkurat dette det viktigste måltidet. Noen hopper over frokost, og noen får ikke spist før sent på kveld. Da blir lunsjen ekstra god, og viktig.

Etter noen morgentimer med jobbing, gjør det godt for hode, kropp og produktivitet med en sunn lunsj. Blodsukkeret trenger en dytt oppover uten at det stiger for høyt. Da er vi like langt, og de fleste går raskt i «kjelleren» hvis det skjer.

Å vite at maten i kantinen er riktig sammensatt er da betryggende. Næringsrik og lekker mat som er laget fra bunnen sørger blant annet for akkurat det.

Blodsukker er en viktig ting de fleste ikke tenker stort over, men for noen er det ekstra viktig. Må man tenke på blodsukkeret er det flott at det finnes kantinemat med et godt utvalg, og en kan selv tilpasse dette problemet. Lunsj for alle med god samvittighet!

Kantinen kan gjøre hverdagen enklere

De ansatte slipper å tenke på matpakker, og bare det er tidsbesparende. Kantinematen som kommer fra Løvetann er sunn, menyene er forskjellig, og det er lov å komme med ønsker.

En positiv kantine er med på å fremme effektivitet.

Ansatte som samles rundt et lunsjbord fremmer et godt miljø, som igjen er helsebringende. Kantinen blir en viktig plattform for bedrifter som velger en kantineløsning.

“The first wealth is health”  Ralph Waldo Emerson

Vi i Løvetann bidrar gjerne med dette , og vi ønsker å være med på å fremme suksess på alle plan. Ta gjerne kontakt for å høre om våre kantineløsninger kan være noe for deg og din bedrift.

Del denne posten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.