Om Løvetann Kantine
Løvetann Kantine har siden 1995 spesialisert seg på smakfulle og næringsrike måltider for bedrifter i Oslo. Fokus på kvalitet og service har gjort Løvetann til en klar foretrukken leverandør hos våre kunder.


Vår filosofi
Løvetann Kantine ble etablert i 1995 av Merete Anfinnsen, og har siden den gang levert kantinedrift med ekte matglede og tydelig filosofi: å tilby hjemmelaget, sunn og variert lunsj på jobb – til en fornuftig pris.
Vi mener lunsjpausen skal være et høydepunkt i arbeidsdagen – et pust i bakken som gir ny energi og inspirasjon. Derfor lager vi all mat fra bunnen av, med friske råvarer uten tilsetningsstoffer. Våre ansatte kommer fra 13 ulike nasjoner, og gir maten et spennende, internasjonalt preg. Samtidig sikrer deres kunnskap og engasjement et variert og balansert kosthold. Vi lager mat som både smaker godt og ser fristende ut – fordi det også teller.
Kantinedriften vår hviler på fire grunnpilarer: variert kantinemat, sunn lunsj, personlig service – og at det skal være gøy!
Sunn mat i 30 år
Vi startet med kantinedrift i 1995. Med oss er du garantert variert, næringsrik og sunn lunsj på jobb med ferske grønnsaker og lite sukker.
Under ser du eksempler på ulike hjemmelagde supper og varmretter.
Supper
Tom yum-suppe med scampi
Bergensk fiskesuppe
Blackbean-suppe
Kyllingsuppe med rød curry
Grønnsakssuppe med krutonger
Spinatsuppe med baconbiter
Søtpotetsuppe med ingefær
Linsesuppe med creme fraiche
Vårløksuppe
Varmretter
Remys Hvitløksmarinerte kyllinglår
Marietas Smør- og sitronbakt laks
Aoms Bakte blomkål med Garam Masala
Chitras Butterchicken
Maimunas Spanske kjøttboller
Monas Aubergine-pizza
Wilas Thai Kyllingwok
Ayfers Fylte paprika
Dorthes Kikertburger
Iolandas Urtebakte torsk
Jolantas Vegetarlasagne
Valentinas Gulasj
Meretes Rødbetehummus
Fordeler med en kantine fra Løvetann
En kantine skal være enkel å forholde seg til. I Løvetann skreddersyr vi kantineløsningen til hver oppdragsgiver, men noen fellesnevnere er det.
Variert kantinemat
Medarbeidere fra 13 nasjoner gir kantinematen et internasjonalt preg.
Sunn lunsj på jobb
All kantinemat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer.
Kasseløst system
Mer hygienisk, full kontroll på utgiftene, mindre kø, mer nytelse.
30 års erfaring
Lang fartstid med kantinedrift for 50 til 3000 ansatte siden 1995.
Personlig service
Fine folk, hyggelig tone, smil om munnen, glimt i øyet.
Mange muligheter
Møtemat, overtidsmat, julebord eller sommerfest – vi fikser det!

Løvetannsaken
Miljøfyrtårn
Løvetann er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift, og har forpliktet seg til
FNs globale mål for bærekraftig utvikling.
Bærekraftsmålene ser miljø, økonomi og sosial utvikling i sammenheng, og tar sikte på å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]