Er du misfornøyd med kantina på jobben?

Er du misfornøyd med kantina?Løvetann-kantine-Oslo

De fleste av oss samles her fem dager i uka,  gjennomsnittlig 21.5 arbeidsdager pr. mnd., som gir 258 dager i året før helligdager og ferien din.

Så ett år, kanskje flere år. Et naturlig møtepunkt for helsefremmende kosthold, nye kundemøter, sparring for jobbcaser eller sosialt velvære.  Jo, vi snakker om kantina på jobben.

Et sted du med andre ord tilbringer en del tid.

Hvordan er egentlig kantina på jobben din?  Liker du den? Gir det deg glede i hverdagen av å tenke på ”nå er det lunsjtid”?  Du ser frem til de gode smakene, vet det gjør bra for helsa å spise her når du vet kantinepersonalet aktivt jobber for de beste sunne og varierte råvarene. Du får et smil, eller kanskje du gir et smil ekstra når du er her?  Helt naturlig. For det er rett og slett en positiv opplevelse det kantina leverer.

Eller… kjenner du et lite ”offh…”  ved tanken på at klokken nærmer seg 11.30,  og du heller tar frem din egen matpakke med to skiver brød og rusler ned. Eller ”stikker ut” og kjøper noe på farten, bruker mer penger enn nødvendig og tar deg en ”utepause” for du orker ikke.  Kantinematen frister rett og slett ikke.  Lite positivt ved den. Sånn egentlig.

Riktig, variert og næringsrik mat er svært viktig for at du skal yte ditt beste, hele dagen. For at du skal ha overskudd gjennom jobbdagen, og ikke minst ha et kosthold som virker helsefremmende for deg.  Undersøkelser viser økt produktivitet, redusert sykefravær og generelt bedre helse hos de ansatte som er tilfreds med kantinen på jobben.

På den andre siden er det betenkelig at så mange oppgir at de er misfornøyd med kantina på jobben, i ulike bransjer, over hele landet.  Og, svært fascinerende er det å se hvor enkelt det er å gjøre noe med det, og hvor godt fornøyd bedriftene blir raskt etter endring.

Kantinedriveren Løvetann har driftet kantiner i Oslo-området i over 20 år, og får sitt renomé med lange kundeforhold. Rett og slett fordi det er målt stor tilfredshet hos de ansatte.

”Sunt, godt, ekte og glede”, oppgis det.

Er du misfornøyd med kantina på jobben, har du nå mulighet til å bidra for en endring.

Send oss navnet på firma du jobber (du kan gjøre det anonymt) ved å sende oss en e-post.

Så tar vi kontakt med ledelsen og se hva vi får til for deg, og dine kollegaer. 🙂

 

 

Del denne posten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.