Perihan

“MERHABA HOSGELDINIZ!” Hei mitt navn er Perihan og jeg er opprinnelig fra Tyrkia, Det jeg elsker ved denne jobben er det at jeg alltid har muligheten til å jobbe med mat og mennesker. Det varmer et «ungt» hjerte å se noen nyte et måltid jeg står bak. 🙂   “GØRUSMEK UZERE SEVGILERIMLE” Menemen – Tyrkisk […]

“MERHABA HOSGELDINIZ!”

Hei mitt navn er Perihan og jeg er opprinnelig fra Tyrkia,
Det jeg elsker ved denne jobben er det at jeg alltid har muligheten til å jobbe med mat og mennesker.

Det varmer et «ungt» hjerte å se noen nyte et måltid jeg står bak. 🙂

 

“GØRUSMEK UZERE SEVGILERIMLE”

Menemen – Tyrkisk eggerøre

  • olivenolje
  • 1/2 løk, finhakket
  • 1 rød paprika, i 1 cm terninger
  • 2 store modne tomater, skrelt og skåret i terninger
  • en liten neve finhakket bladpersille, pluss ekstra til garnityr
  • 4 egg
  • 4 spiseskjeer vann
  • salt og pepper
  1. Varm en stor tykkbunnet panne på medium varme. Hell i olivenolje og surr løk og paprika til de er myke.  Ha i tomater og bladpersille og surr videre til tomatene har blitt til saus. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  2. Visp eggene og hell i pannen på svak varme. Rør forsiktig til røren er fast, men litt rennende
  3. Server umiddelbart med litt bladpersille på toppen.