Salatbar – kantine

Salatbar på jobben - sunn og god lunsj hver dag!

Enhver bedriftskantine bør ha en flott og fresh salatbar. Vi i Løvetann hjelper dere med å få dette på plass, og vedlikeholder og sørger for ferske og deilige råvarer hver eneste dag.

Salatbaren kan tilpasses ned til minste detalj og dere kan komme med ønsker på hva dere vil at den skal inneholde.

En sunn og mettende salat bør inneholde en god proteinkilde, noe som sørger for at metthetsfølelsen varer lenger. Kokt egg, kylling eller skinke er supre alternativer. Sunne fettsyrer er også viktig, og da anbefaler vi avokado eller nøtter. Kroppen trenger også karbohydrater for å fungere godt, og fullkornpasta og couscous er fullverdige eksempler på dette.

Vit også at det stadig blir mer populært med varer som ikke var like utbredt tidligere. Røde linser, kikerter, chiafrø og spinat er eksempler på matvarer som gjør salaten supersunn og gir deg et skikkelig energiboost.

Salatbar med ferske råvarer

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med salatbar? Kontakt oss her eller fyll ut kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt med deg for en hyggelig og helt uforpliktende prat.

Del denne posten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.