Blogg

Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.

Kantinedrift: Mer enn bare mat

Kantinedrift: Mer enn bare mat

Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.

Hjemmekontorets kantine

Hjemmekontorets kantine

Året 2020 har vært et merkelig år hvor en pandemi har snudd hele verden på hodet. Midlertidige retningslinjer og...

Kantinemat er ikke bare kantinemat

Kantinemat er ikke bare kantinemat

Når du skal velge en leverandør av kantine er det mange ting som skal stemme overens, ikke minst hvordan maten smaker, hvordan maten ser ut, servicen du får av kantinemedarbeideren, renholdet i kantinen, og ikke minst kvaliteten på råvarene.

Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen.

Sosialt

La oss ta en prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]

Kontakt oss
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann Kantine AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.