Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
3 tips til sunn lunsj på hjemmekontoret
En utfordrende tid Den første tiden av 2021 har vist seg å bli mer utfordrende enn vi hadde sett for oss. Muterte...
Hjemmekontorets kantine
Året 2020 har vært et merkelig år hvor en pandemi har snudd hele verden på hodet. Midlertidige retningslinjer og...
Kantinemat er ikke bare kantinemat
Når du skal velge en leverandør av kantine er det mange ting som skal stemme overens, ikke minst hvordan maten smaker, hvordan maten ser ut, servicen du får av kantinemedarbeideren, renholdet i kantinen, og ikke minst kvaliteten på råvarene.
3 enkle og sunne retter på hjemmekontoret
Når du ikke kan gå i kantinen – lag deilige og enkle retter til lunsjen på hjemmekontoret.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.