Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Kantine og personalrestaurant for bedrifter
Lunsjen i en kantine bør være dagens høydepunkt. I tillegg bør en kantine tilby sunn lunsj som gjør godt for både kropp og arbeidslyst.
Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift
En kantine er ikke bare en kantine. Det er også en samlingsplass. Et sted der folk møtes. Et måltid skal være inspirerende og gi energi til resten av arbeidsdagen.
Kantineløsning som er enkel og effektiv
Er du opptatt av god mat og sunne lunsjer? Liker du at ting er effektivt, raskt og veldig enkelt? Det er som man sier,...
Hvordan lokke medarbeidere tilbake til kontoret?
Det har vært to lange år med nedstengning og åpning og vise versa. Regler har kommet og regler har gått. Vi i Løvetann...
Kantinebedrift på vei tilbake: – Det var tøft en periode
Merete Anfinnsen (60) drifter kantineselskapet som sørger for at flere bedrifter på Østlandet har kantine med hjemmelaget mat.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.