Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Kantine uten kasse kan spare bedrifter for store summer
Løvetann Kantine har en utrolig enkel og økonomisk gunstig tilnærming til drift av kantine gjennom sin kasseløse tilnærming.
5 måter å tilpasse din kantine for å gjøre gjestene mer fornøyde
En vellykket drift av kantine handler om så mye mer enn å bare tilby mat. Det handler også om hele opplevelsen for gjestene.
Fra hushjelp i Brasil til kantinedrift i Norge
Iolanda flyttet fra Brasil til Norge for den store kjærligheten. Nå har hun jobbet i Løvetann Kantine i over 10 år. – Jeg blir så stolt og glad når jeg ser at folk nyter maten som jeg har tilberedt.
Kantine for din bedrift i Oslo og omegn
Med Løvetann Kantine får du kantinedrift som er fleksibel, enkel og som serverer sunn og variert mat. Vi leverer kantinedrift i Oslo og omegn.
Mat og bærekraft i kantiner
Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.