Personvernerklæring for Bergringen

PERSONVERN

Hvordan behandler Løvetann personopplysninger?

Denne personvernserklæringen gir deg opplysninger om hvordan dine data samles inn og behandles  gjennom ditt bruk av nettstedet www.lovetann.no eller noen underdomener, inkludert informasjon du oppgir når du kjøper en tjeneste og sender inn kontaktskjema.

Vi utleverer ikke denne informasjonen til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg og ditt firma.

Nettstedsadressen er: www.lovetann.no

Denne personvernerklæringen gjelder for Løvetann AS, org. nr. 985 883 653, og tilknyttede tjenester. Ansvarlig for behandling av personopplysninger hos Løvetann:  Merete Anfinnsen, e-post: m.a@lovetann.no.


Informasjonskapsler (cookies)

Nettsiden benytter cookies (informasjonskapsler), og ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker hjemmesiden vår. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at cookies ikke blir akseptert.

Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Det lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig. Informasjonskapsler på lovetann.no, brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på lovetann.no brukes til innsamling av brukerstatistikk på siden.

Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet. Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du på Datatilsynets side om informasjonskapsler.


Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy vi bruker for å anlysere brukeroppførsel på lovetann.no. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk

__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk

Facebook

Løvetann bruker Facebook page-plugin og Facebook-kommentarer som benytter infokapsler. Facebook-cookies settes hvis du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook-side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook. 

Kontaktskjema

På nettsiden finner du finne ulike kontaktskjema for å sende oss en melding. E-postadressen lagres i vårt mailsystem, og vil aldri bli delt eller solgt.  

Dine rettigheter

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvem har tilgang til opplysningene dine

Det er kun administratorer av www.lovetann.no som har tilgang til denne informasjonen. All informasjon er taushetsbelagt og vil bli behandlet konfidensielt, og blir benyttet til det formål som det er ment for når data ble innsamlet.

 

Tredjeparts nettsider

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsider, programtillegg og applikasjoner. Hvis du klikker på disse koblingene eller aktiverer disse tilkoblingene, kan det være mulig for tredjeparter å samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsider, og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet, oppfordrer jeg deg til å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Kontaktinformasjon:
Løvetann AS
Lachmanns vei 14 D
0495 Oslo
E-post: m.a@lovetann.no
Org.nr.: 985 883 653

Vil du vite mer?

– Post- og Teletilsynet er ansvarlig for å håndheve «cookieparagrafen», klikk her for å lese mer om denne.
– Les mer om de nye reglene på  Datatilsynets nettsider
– Mer om GDPR loven(Personvern i EU/EØS): https://www.eugdpr.org/

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.