Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
Er en stor porsjon salat nok?
Kan en salatbar i din kantine hjelpe til å velge sunnere – og er salat nok for å overleve frem til du skal spise middag?
Smittefri kantine med enkle tiltak
Mange av landets kantiner har vært stengt eller delvis stengt etter utbruddet av Koronaviruset tidligere i år. Les om enkle tiltak for å forhindre smitteutbrudd.
Landets kantiner åpner opp igjen
Koronaviruset har satt sine spor i arbeidshverdagen til Løvetann og alle våre kantiner. Det har vært en utfordrende...
De 5 mest populære mattrendene
Trender innenfor mat, dietter, hva man skal spise og hva man ikke skal spise kommer og går. Men det er også enkelte...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.