Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Kantine for din bedrift i Oslo og omegn
Med Løvetann Kantine får du kantinedrift som er fleksibel, enkel og som serverer sunn og variert mat. Vi leverer kantinedrift i Oslo og omegn.
Overskudd på jobb med sunn lunsj – velg riktig kantinemat
Det er nok mange som kunne ønske at det var mulig å spise seg til bedre ytelse, overskudd og prestasjon. Men er dette...
Kan kantinemat være med på å gi deg god helse?
Ja det kan den, og ja det bør den. De fleste av oss spiser tre hovedmåltider hver dag, lunsjen er et av dem. Derfor...
Kan kantineordningen fremme sunne matvaner?
En kantineordning med sunn lunsj på arbeidsplassen kan inspirere medarbeidere til også å velge sunne matvaner utenfor...
Blodsukker og lunsj i kantinen
Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.