Blogg
Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
5 måter å tilpasse din kantine for å gjøre gjestene mer fornøyde
En vellykket drift av kantine handler om så mye mer enn å bare tilby mat. Det handler også om hele opplevelsen for gjestene.
Kasseløs kantine er et effektivt grep i kampen mot Korona
Vi lever i en tid hvor det plutselig stilles mye strengere krav til rutiner for å forhindre smittespredning. Hvordan kan en kantine bidra til å forhindre smitte?
Er sunn mat viktigere enn trening?
Vi mennesker har alle en ting til felles. Mat er vårt drivstoff. Det er det som gir oss energi gjennom dagen. Men er mat viktigere enn trening?
1 av 4 mener at en god kantine er viktig for trivselen
Undersøkelser viser at 1 av 4 mener en god kantineløsning er viktig for trivselen på arbeidsplassen, og vektlegger dette i valg av ny jobb.
3 viktige ting å tenke på ved oppstart av kantine
Skal din bedrift ha ny kantine eller fornye en eldre kantine? Da er det noen viktige ting som bør tas hensyn til og være klart fra første dag.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 12 kantiner i Oslo & omegn.