Om Løvetann

Løvetann AS


Løvetann kantine medarbeidere

Løvetann kantinedrift & catering ble stiftet som enkeltmannsforetak i 1995 av daglig leder og eier Merete Anfinnsen.  I juli 2003 ble selskapet omregistrert til Løvetann AS. Løvetann drifter i dag 20 kantiner i Oslo og omeng  med 40 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende “løvetenner” fra 11 nasjoner med stor matglede.

Vår filosofi er: Hjemmelaget, sunt,  godt og delikat innenfor budsjettrammen. Det har vært suksessoppskriften i våre kantiner i over 20 år.

 

 

 

Historien bak firmanavnet

Løvetann er ikke et tilfeldig navnevalg. Løvetann finnes over alt, og fargen symboliserer sol, varme og friskhet. Den er ekte og ujålete, og kommer alltid tilbake. Dessuten kan den spises, akkurat som maten på bedriftens kantiner.

Minimalt fravær

Løvetann AS har et sykefravær på rundt to prosent! Hemmeligheten er at de ansatte har stor frihet og muligheten til å ta egne valg, og dermed føler et stort ansvar. De vokser med oppgaven, får gode tilbakemeldinger og har lyst til å gi det lille ekstra.

Mange av våre ansatte ”løvetenner” har forskjellig etnisk bakgrunn. Kundene elsker nye smaker fra Asia, Europa og andre verdensdeler. De viser alle en imponerende omsorg for de menneskene de lager lunsj til. En innsats de får mye igjen for i form av ros og positive tilbakemeldinger.

Les mer om oss under Mediaomtale

Kontakt oss i dag, så vil vi finne en kantineordning som er tilpasset din bedrift.

Vi gleder oss til å høre fra deg!