Om Løvetann

Løvetann er en personlig kantinedriver med over 20 års erfaring med kantinedrift . Vi er genuint opptatt av sunn, god, delikat og hjemmelaget mat. Våre kunder bekrefter at lunsjen virkelig er dagens høydepunkt.

Løvetann tilbyr kantinetjenester for bedrifter med 50 – 3.000 ansatte i Oslo-området.

Løvetann – en sånn kantine du skulle ønske var din kantine

Våre matglade «løvetenner» fra 13 ulike nasjoner lager sunn og velsmakende mat av friske råvarer som bidrar til en positiv matopplevelse hver eneste dag.

Vårt mål er at dine ansatte skal glede seg til lunsjpausen, og at den blir et naturlig samlingspunkt som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen.

Hvorfor velge oss?

  • Ønsker du å redusere sykefraværet hos dine ansatte? Det er en klar sammenheng mellom et godt kantinetilbud og lavt sykefravær.
  • Og ønsker du å tiltrekke deg de beste hodene? 1 av 4 vektlegger kantineløsning på arbeidsplassen ved valg av ny arbeidsgiver.
  • Vi i Løvetann har fokus på sunne råvarer som gir energi, blant annet med ferske grønnsaker, lite sukker og fett.
  • Vi lager “hjemmelaget”, næringsrik, variert og delikat mat som skaper en hyggelig og unik kantine for deg og dine medarbeidere.
  • Hver dag blir du møtt med en fristende lunsjbuffet og salatbar laget av ferske råvarer tilberedt på stedet.
  • På fredager serverer vi nystekte vafler med rømme og syltetøy.

Vår historie

Løvetann ble etablert i 1995 av daglig leder og eier Merete Anfinnsen.

Vår filosofi er: “Hjemmelaget, sunt,  godt og delikat innenfor budsjettrammen”. Det har vært suksessoppskriften i våre kantiner i over 20 år.

Vi har et veldig lavt sykefravær – kun rundt to prosent! Hemmeligheten er at de ansatte har stor frihet og muligheten til å ta egne valg i jobben, og dermed føler et stort ansvar. De vokser med oppgaven, får gode tilbakemeldinger og har lyst til å gi det lille ekstra.

Mange av våre ansatte har forskjellig etnisk bakgrunn. Og kundene elsker nye smaker fra Asia, Europa og andre verdensdeler. De viser alle en imponerende omsorg for de menneskene de lager lunsj til. En innsats de får mye igjen for i form av ros og positive tilbakemeldinger.

Historien bak firmanavnet Løvetann

Løvetann er ikke et tilfeldig navnevalg. Løvetann finnes over alt, og fargen symboliserer sol, varme og friskhet. Den er ekte og ujålete, og kommer alltid tilbake. Dessuten kan den spises, akkurat som maten på bedriftens kantiner.

Les mer om oss under Mediaomtale

Miljøsertifisering

Løvetann er en Miljøfyrtårn-bedrift for å iverksette konkrete og lønnsomme bærekraftstiltak.

Vi bryr oss om klimaet, nærmiljøet, våre ansattes helse og en sunn økonomi ved konkrete tiltak som å redusere matsvinn, kildesortere og et godt arbeidsmiljø.

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.