Kan kantineordningen på jobb være med på å fremme sunne matvaner?

Løvetann_katine-sunn mat-

En sunn kantineordning på arbeidsplassen kan inspirere medarbeidere til å velge sunne matvaner utenfor arbeidstiden.

Dansk data viser at de medarbeiderne som valgte sunn kantinemat var friskere enn de som ikke hadde hadde tilgang til en sunn kantine. Sunn mat fremmer god helse, og sunn hjemmelaget mat på arbeidsplassen gir god energi, og er med på å forebygge helseplager og dermed fraværsdager.

En balansert og sunn kantinemeny

En balansert og sunn kantinemeny er med på å gi riktig brennstoff som holder igjennom en hel arbeidsdag. Det skaper produktivitet og arbeidsglede. En variert og sunn lunsjmeny er med på å få dekt et riktig og godt ernæringsmessig behov som vi alle mennesker har.

Vi vet alle i dag at sunn mat er viktig, og at maten vi spiser forebygger helseplager, tretthet og sykdom. Lunsjen har dermed stor innflytelse for resten av dagen.

En balansert lunsj holder blodsukkeret mer stabilt, hvis en sammenligner med de som kun spiser brødskiver og drikker kaffe i løpet av dagen.

Det er altså flere grunner til å bytte ut brødskivene med en sunn kantinelunsj. Et balansert lunsj med sunn hjemmelaget mat er inspirerende. Sunne og innbydende menyer gjør at en fort deler ideer, snakker om maten, og mange vil nok inspireres til å spise sunnere utenfor arbeidstiden.

Vi i Løvetann er stolt over å kunne tilby en flott kantineløsning for våre kunder. Spennende hjemmelagede retter som er med på å balansere et sunt kosthold. Friske råvarer, salater, grønnsaker og annen delikat mat. Det hentes inspirasjon fra alle verdens hjørner, og vi tilpasser også kundens ønsker.

Vil du vite mer ta gjerne kontakt med oss i Løvetann!

Del denne posten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Få tilbud på drift av kantine

Har du en bedrift med 50 - 3000 ansatte? La oss ta en hyggelig kantineprat, og vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.