24-timers mennesket

Er det noe forskjell mellom helsa på jobb og helsa hjemme eller i helgen? Er det slik at du tar på deg arbeidshelsefrakken fra 08.00-.16.00, og henger den fra deg bak døra og tar på en ny helsefrakk hjemme, fra 16.00-23.00? Helgen, hvilke matvalg tar du da? Blodsukkersvingninger – en stor trussel for 24-timers mennesket. Et […]

Global kantinemat – mat med glede, helse og sunnhet

Kantina på jobben med kunnskap som inspirerer Det vakre globale samfunn har så mye å by på, hele verden er tilgjengelig for oss!  Noe av det mest naturlige for mennesker er å samles rundt et måltid. Et elementært behov, å spise, men også så mye mer… Vi inspireres ofte av matkulturene fra andre land, og […]

Best ytelse og overskudd på jobb – velg riktig kantinemat

Det er nok mange som kunne ønske at det var mulig å spise seg til bedre ytelse, overskudd og prestasjon. Men er dette egentlig mulig?  Svaret på dette er, ja. Overskudd- og helsevennlige valg av mat Overskudd- og helsevennlige valg av mat er faktisk ikke så vanskelig, og her er kantina på jobben kanskje en ledestjerne […]

Blodsukker og lunsj i kantinen

Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for alle med god samvittighet! Er det noe som kan bidra til en effektiv og god hverdag så er det mat. Mat er livet selv, og god sunn mat gjør livet bra – eller […]

Spis vekk jobbstresset

Mange bedrifter sørger for et bedre kosthold til sine ansatte. Det har de mye å tjene på. God og sunn mat gjennom dagen kan gjøre at de ansatte faktisk gjør en bedre jobb. God og sunn mat med mye proteiner og grønnsaker kan gjøre at folk blir mindre stresset. For stressnivået i kroppen påvirkes av […]