Referanser

Se hva våre kunder sier


servi

Våre medarbeidere er svært fornøyde med kantinen og Uma og hennes team sørger alltid for fristende og god mat. Det er alltid god stemning på kjøkkenet og kantinepersonalet er imøtekommende og serviceinnstilte. I Intility er kantinen en viktig del av velferden og god og fristende mat er svært viktig for hverdagen på jobb.

Erling Ruud, Administrasjonssjef, Intility


ramboll

Vi er veldig fornøyd med kantinen hos oss, vi gleder oss til lunsj hver dag. Alle nyansatte og de som slutter bemerker kantinen i positive ordelag.

Controller, Stabsleder region Øst, Rambøll


norges_varemesse

Norges Varemesse har i en årrekke benyttet Løvetann som leverandør av kantinetjenester. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet og hva Løvetann med sitt serviceinnstilte personale leverer!

Sidsel Forsang Stangebye, Administrasjonssjef,  Norges Varemesse


flyktninghjelpen

Løvetann drifter kantinen på Flyktninghjelpens Oslo-kontor på en profesjonell og effektiv måte. De ansatte setter meget stor pris på å bli servert god, variert og næringsrik lunsj. Vi har varmmat to dager i uken og fredag er det obligatorisk vaffeldag. Vår kantinemedarbeider har også hjulpet oss med matkurs og lager den mest fantastiske dekorasjonen av grønnsaker.

Martine Rydland, Administration Coordinator


bluegarden

For oss er det viktig å kunne tilby sunn og næringsrik lunsj til våre medarbeidere, og kantinen skal være et hyggelig og sosialt sted å spise lunsj. Vi har god dialog med Løvetann om matutvalget i kantinen og de følger opp med å lage deilig hjemmelaget mat. Betjeningen er helt enestående, alltid positive og hyggelige mot brukerne.

Kjersti Nyhus, Facility Manager, Bluegarden AS


servi

Løvetann startet opp i vår kantine i Ski i april 2013. Hver dag gleder vi oss til smakfull og variert lunsjmat som Jenecita lager med glede. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet med Løvetann så langt og gleder oss til fortsettelsen.

Regnskapssjef / Accounting Manager, Servi Hydranor AS