Vår historie

Løvetann AS


“Løvetann kantinedrift & catering” ble stiftet som enkeltmannsforetak i 1995 av Merete Anfinnsen.  I juli 2003 ble selskapet omregistrert til Løvetann AS.

Daglig leder og eier er fremdeles Merete Anfinnsen.

Frem til 2003 var kontoret i en krok under trappen hjemme. På kvinnevis har utviklingen gått gradvis, og vært preget av hensyn og god kontroll.

I dag har Løvetann total kantinedrift for 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 40 fantastisk engasjerte & pliktoppfyllende “løvetenner”.

I 2012 fikk Løvetann et søsterselskap, Mentalverksted.

Nye tider

Med dyktighet og kreativitet har Løvetann og Mentalverkstedet vokst seg sterke og oppnådd en bærekraftighet som synes. Gode resultater, stor trivsel hos ansatte og svært fornøyde kunder, gjør at vi har god tro på framtida.

I de nye kontorene våre, med tilstøtende utleielokaler, ligger det godt til rette for å ta hånd om de kommende års utvikling.
Nå fortsetter vi i samme retning, mens vi følger med utviklingen i bedriftene og i samfunnet for øvrig. Nye trender innen miljø, helse og sikkerhet skal ivaretas, samtidig som trivselen står i sentrum både for ansatte og kunder.