Wilai

“SAW-WAD-DEE-KHA :)”

Jin-dee-toon-rap 🙂

Mitt navn er Wilai, jeg kommer fra Thailand og har jobbet i Løvetann siden 2011.

Det jeg liker best ved jobben er at jeg får gjøre det jeg liker aller best – som er å lage mat. Jeg trives med å snakke med kundene som kommer for å spise i kantina.
Det er alltid koselig!

Jeg elsker å pynte og dekorere sånn at maten blir ekstra fin.

Du er alltid velkommen til min kantine for å smake på norsk og asiatisk mat 🙂

DEW-POP-KHAN-MEI 🙂

 

Kylling i rød karri

400g kyllingfilet
2,5 ss rød currypaste
2 bokser kokosmelk
1 ts salt
1 ts sukker
1 boks bambusskiver
5 stk keffirlime og 2-3 stk rød chili
2 ss matolje

Ha olje og currypaste i stekepanna og stek til det får rød farge. Tøm i kokosmelk og kok det hele opp. Ha i kylling, sukker, salt, kaffirlime og bambus. Kok opp igjen og smak på retten. Den skal være litt søt og litt salt.

Server med ris.

God apetitt!