Thitiya

SAWADEE KA YINDEETONRAP 🙂

Jeg heter Thitiya Raedeebuk, og kommer fra Thailand.
Jeg har bodd i Norge i 9 år nå.
Jeg liker å jobbe i kantine fordi jeg liker å lage mat.
Jeg liker å bruke variasjon av forskjellige friske grønnsaker for å gjøre maten mer fargerik og appetittvekkende.
Denne maten må ha en mild og ren smak.
Jeg blir veldig glad når jeg ser at kundene mine setter pris på maten jeg lager!

DUYKAM JENGJEI NAKA
Kokosmelk suppe med kylling

2 bokser kokosmelk
1 kyllingbuljong
2-3 mellom stykker fresk galangal, skrelt og kuttet i biter
3 kyllingbryst fileter, kuttet i biter
2 ts chili, finhakket
1 ss fiskesaus
1 ts sukker
1/2 kopp friske korianderblader
5 korianderblader til pynt
Ha kokosmelk, kyllingbuljong og galangal i en panne.
Kok opp og la det småkoke på svak varme i 8 minutter. Rør av og til.
Legg kyllingbitene og chili . La det småkoke i ytterligere seks minutter.
Forsett røringen til den er ferdig kokt. Pass på at alle ingrediensene er godt blandet.
Smak til med fiskesaus og sukker. Ha korianderblader oppi.
Før servering, – garner med gjenværende korianderblader.