Svetlana

“PRIVET I DOBRO POZHALOVAT”

Hei, jeg heter Svetlana og kommer opprinnelig fra Russland. Jeg kom til Norge på
90-tallet og har jobbet i Løvetann siden 2005. I Moskva og Murmansk jobbet jeg
som bygningsingeniør, med brannslukkingssystemer som spesialitet.

I dag jobber jeg med mat og mennesker. Og heldigvis er det lite brannslukking 😉
Jeg stortrives med mine gjester og elsker å lage god mat.

En av mine gjesters favoritter er kyllingfilet gratinert med champingnon og revet ost.

Det hender også at jeg serverer russiske pannekaker. Jeg foretrekker å fylle dem med kjøtt og kål – eller kanskje aller helst – russisk kaviar!

“DO SVIDANIYA”

 

Gratinert kyllingfilèt

Kyllingfilet
Fersk champignon
Ost
Løk
Hvitløk
Olje
Creme fraichè

Vend kyllingfiletene i olje, hvitløk og krydder, la de hvile
Stek filetene og løken brune i smør
Legg i ildfast form sammen med champignon
Hell over creme fraichè blandet med krydder
Dekk med rikelig ost på toppen.
Stekes på 200 C ca 20 min. Server gjerne med en frisk salat og brød/ris/pasta