Simon

Heisan – Sveisan

Simon heter jeg, og har fulgt med Løvetann siden jeg var en liten neve stor. Jeg har trolig verdensrekord i vaffelsteking 😉

Når ting må fikses i Løvetann og Mentalverksed, først og fremst ved dataproblemer, forsøker jeg å ordne opp så godt jeg bare kan. Det finnes alltid en løsning.

Ved siden av studerer jeg geologi på Blindern. Klippet fra hjemmesiden til Naturhistorisk museum; Geologi er læren om jordens opprinnelse, oppbygging og endring. Begrepet geologi stammer fra de greske ordene geo som betyr jord og logi som betyr lære.

«HA DET FINT»

Datachips med dip

søtpoteter (kort steketid, rund smak, fin farge)
peanøttolje til steking
maldonsalt & nykvernet pepper
kesam (gjerne mager, om du tenker på linjene)
hvitløk
jomfru oliven olje til dressing
pesto
rød chilli
frisk persille
frisk gressløk

Lag dip først, så den får stå og trekke.
Bland kesam med finhakket hvitløk.
Smak til med en dash jomfru oliven olje – pesto – rød chilli,
salt/pepper, evt. annet krydder du liker.
Finhakk persille, gressløk og gjerne andre friske urter, og bland inn.

Vask og tørk potetene. Behold skrellet på om poteten er fin.
Skjær i skiver eller staver.
Stek i olje i panne til de er sprø utenpå og myke inni.

Håper det smaker!