Ruud

“HOI – HARTELIJK WELKOM”

Jeg heter Ruud, er nederlandsk, utdannet innen byggebransjen som teknisk tegner. Men jeg synes det er morsommere å jobbe med mat 🙂

Før jeg begynte å jobbe i Løvetann i 2010, jobbet jeg mange år på vertshuset Oskar Braathen som nå er erstattet med “Grisen”.

Jeg trives godt i Løvetann med hyggelige kollegaer og kunder, og en mer behagelig arbeidstid enn i restaurantbransjen.

“TOT ZIENS”

 

Kjøttdeig – lapskaus

Løk
Kålrabi
Squash
Kjøttdeig
Chili(pulver)
Ris
Salt/pepper
Tomatpurè
Kjøttbuljong
Raspet gulost
Persille
Kutt opp alle grønnsakene (untatt persille).
Stek løk, kjøttdeig og chili og når det er ferdig tilsett kålrabi, squash og ris.
Tilsett tilstrekkelig buljong og tomatpure (mengde på øyemål).
La det hele småkoke til det meste av vesken er borte.
Tilsett persille og halvparten av osten og server andre halvparten ved siden av.
Pariserloff (eller grov) passer godt til.