Rajini

VANAKKAM

Jeg heter Rajini. og kommer fra Srilanka.  Jeg begynte i jobben den 25.08.14. Jeg trives å jobbe i kantina. jeg liker å gjøre alt på jobben.

Kylling Kottu Roti

1 1/2 kopp chicken curry kjøtt pluss litt av sausen
6 roti eller parathas
2 løk, skåret i båter
2 grønn chili
2 vårløk
4 fedd hvitløk, skiver
1 kvast karri blader
1 gulrot, revet
2 egg, piskede
1/2 ts chiliflak
1/2 ts karri
1/2 ts spisskummen pulver

Lag curry med kjøtt av deres valg (jeg har brukt kylling her, men denne oppskriften vil fungere godt med biff eller lam også)
Du kan bruke en hvilken som helst karripasta antar jeg, men hvis du kan prøve og få deg en virkelig god og autentisk Sri Lankas karripasta.
Stek du roti / parathas som anvist på pakken … Vanligvis bare steke dem uten olje i panne i 1-2 minutter på hver side til den er gylden.
Så skjære dem opp i firkanter eller biter.
Så steker du løk, hvitløk, chili. vårløk, gulrøtter for noen få minutter før løken har myknet litt.
Nå kan du legge inn krydder og stek dem av.
Flytte dem over til den ene siden av pannen og ha i to egg og røre dem.
Legge inn din karri kjøtt og litt av sausen.
Til slutt legger de hakkede roti / parathas og røre i noen minutter til alt er godt blandet.
Krydre med salt og pepper etter smak og også noen limebåter i tillegg.

Athu rusiyaga irukkum enru nampuginren