Mona

«HEI – OG HJERTELIG VÆLKØMMIN»

Jeg heter Mona og har jobbet i Løvetann siden 2003.
I alle disse årene har jeg vært så heldig å få være hos samme firma, Rambøll.
Til å begynne med var det ca. 80 personer som skulle ha lunsj. I dag er vi fem personer som metter ca. 500 gjester.
Jeg liker aller best å jobbe med salatbaren, for her må vi variere og bruke fantasien.

Forøvrig kommer jeg fra en liten bygd på Østlandet, Biri, hvor mat ofte er et stort samtaleemne. Ja, uten mat og drikke duger helten ikke!

«VI TALAS»

 

Kyllinggryte

Kyllingfilet
Purreløk
Kyllingkraft
Vann
Kokosmelk
Creme fraichè
Sukkerkulør
Paprika
Brokkoli
Salt og pepper

Trekk kyllingfileter til de er ferdige. Stek oppskåret purre i en kjele.
Tilsett kyllingkraft og litt varmt vann, tilsett så kokosmelk og creme fraichè.
Ha i litt sukkerkulør.
Ha i strimler av rød paprika og bukketter av brokkoli.
Til slutt kyllingfilene som du skjærer i grytestore biter.
Krydre med salt og pepper etter eget ønske.

Server med ris ved siden av og litt kokosmasse i en bolle.

Håper det smaker!