Marieta

“DOBRE DOSHLI I ZAPOVJADAITE”

Jeg heter Marieta, kommer opprinnelig fra Bulgaria, og har jobbet i Løvetann siden 2006. Jeg vil gjerne bli i minst 10 år til 🙂 På kantinen til Norkart i Sandvika jobber jeg med veldig hyggelige og takknemlige kunder som er opptatt av god service og kvalitet. Det er også jeg. Jeg har funnet min plass, og elsker min kantine. Dessuten
er jeg så heldig å ha jobben som hobby, det er det ikke mange som kan si.

Hos meg er det ofte nye praktikanter på opplæring. Jeg er perfeksjonist og alt har
sin faste plass, spesielt arbeidsgleden – eller hobbyen da, om du vil.

Hver dag serverer jeg hjemmelagede salater og pasta. I tillegg til varm mat og koldtbord. Mat behøver ikke være vanskelig, det enkle smaker ofte best. I dag er spesialiteten aspargessalat og bulgarsk suppe.

“DOVIJDANE I DO NOVI SRESHTI”

 

Aspargessalat

Asparges
Kok egg
Majoneses
Persille
Hvitløk
Salt og pepper

Blanchèr asparges og kok egg, avkjøl.
Skråskjær asparges og del egg i båter.

Bland sammen majones, persille og krydre med hvitløk, salt og pepper.
Rør egg og asparges inn i dressingen.

Bulgarsk kjøttsuppe

Kjøttdeig
Oregano
Poteter
Ris
Pepper
Salt og pepper
Olje
Persille

Kjøttdeig, oregano, løk, ris, poteter, salt, pepper, persille.
Stek kjøttdeigen med oregano i litt olje og tilsetter løk. Fyll på med vann og la det koke. Så tilsett ris og poteter. Krydre med salt og pepper og koke i 20 min. På slutten tilsett persillen.

Håper det smaker!