Katarzyna

Witam i zapraszam

Jeg heter Katarzyna, og kommer fra Polen. Jeg begynte å jobbe i Løvetann i 2014. Fra første september startet jeg som bestyrer i kantinen på Electrolux.
Jeg har stor interesse for mat og matlaging. Jeg liker å lage mat både til mine hyggelige gjester i kantinen og for mine gjester hjemme. Hver dag serverer jeg bl. a. salater i forskjellige varianter og varmmat to dager i uka.  Jeg serverer gjerne mat med smaker fra Skandinavia, Europa og Asia. Jeg trives veldig bra på min arbeidsplass.

Fiske med grønnsakssaus

Sei eller torsk uten skin og bein
Salt og sitron pepper
Olje eller smør

Grønnsakssaus
Gulrot
Purre
Sellerirot
Vann
Grønnsaksbuljong
Creme fraiche
Salt og pepper

Tilbehør
Potet eller ris
Frisk persille

Slik gjør du

Skjær fisker i porsjonsstykker, dryss med kryder og la ligge i 15 min.
Stek stykkene i olie på middels varme i ca.2 min. på hver side.

Grønnsakssaus:
Skjær grønnsakene i små terninger
Kok dem møre i vann med buljongterning, rør inn creme fraiche og gi sausen et godt oppkok.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server fiske med grønnsakssaus og kokt poteter eller ris i hakket persille.

Smacznego!
Do zobaczenia 🙂