Iolanda

“BEM VINDO DE CORACAO!”.

Jeg heter Iolanda, og er fra Brasil. Jeg begynte å jobbe i Løvetann i april 2012.

Jeg elsker å lage god mat, og er fornøyd og lykkelig når hele lunchen er spist opp, og gjestene sier «takk for god mat igjen».

Gjestene er som min familie, de trenger sunn man laget med kjærlighet – hver dag.

“VOLTE SEMPRE”.

 

Stroganoff med kylling

Kyllingfilet
Olje og smør
Fersk champignon
Løk
Hvitløk
Tomatpurè
Ketchup
Sennep
Salt og pepper
Fløte
Maisenna

Stek kyllingbiter i panne med litt olje og smør. Høy varme til de har fått litt farge. Ha over i en form.
Stek champignon et par minutter i litt smør og olivenolje, og fordel over kyllingbitene i formen
(uten å ta med olje eller kraft).
Ha smør i panna og stek små biter av løk og hvitløk, ha i tomatpure, ketchup, sennep, salt og pepper.
Stek sammen 2 minutter og hell på fløte. Jevnes med maisenna og fordeles i formen.
Sett i ovnen på 200 grader i 30 minutter (dekk med aluminiumsfolie).
Serveres med ris.