Grete

“HEI – VELKOMMEN TIL LØVETANN”

Jeg heter Grete og kommer fra Oslo.
Har jobbet i Løvetann siden 2007 – på forskjellige kantiner.
Jeg trives veldig godt i Løvetann.

Nå jobber jeg hos Scania som ligger ved Skøyen stasjon.
Her har jeg jobbet i snart 3 år og det er veldig hyggelig å jobbe her.
Jeg liker å lage meksikansk mat og det er veldig populært.

Jeg er stolt av å være en Løvetann.

“PÅ GJENSYN”

 

Spaghetti med Scampi & Wok Grønnsaker

1 kg scampi
2 rød chili
2 fed hviløk
2 løk
1 bunt brokkoli
1/2 kg gulrot
200 g sugarsnaps
200 g baby mais
2 stk paprika
1 sitron
3 ss oliven olje
persille
1/2 dl østersaus
1/2 dl sweet chilisaus
1 kg spaghetti

Skrell scampi
Finhakk chili og 2 hvitløk
Varm 3 ss olivenolje i en panne og sur hvitløk og chili på lav varme i fem minutter.
Skru opp varmen, tilsett scampi og finhakket persille.
De er klare når alle er rose og gjennomstekte- det tar kun et par min
Kutt grønnsakene i like store biter.
Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og tilsett olje.
Stek grønnsakene.

Kok spaghetti al dente, ett min mindre enn angitt koketid.
Vend grønnsaker, scampi med hvitløk, chili og persille godt i spaghettien.
Ha i østersaus og sweet chilisaus.

Server med sitron.