Elisabeth

«HEI – OG VELKOMMEN»

Jeg heter Elisabeth og har jobbet i Løvetann siden 2006.
Det er lett å trives på jobb når mine gjester er så blide og takknemlige.

Hos meg er det daglig 90 hyggelig folk som spiser godt.
Det sosiale og faget er like viktig.

Det er ikke noe gøy å lage mat til sure folk, og det slipper jeg heldigvis 😉

En av mine spesialiteter er fiskesuppe. Den er så god at jeg må kopiere oppskriften og dele ut til gjestene i kantinen.

«HÅPER DET SMAKER!»

 

Fiskesuppe

Laks eller torsk
Gulerøtter
Purreløk
Vårløk
Matfløte
Sitron pepper
Fiskebuljong
Vann

Kok opp fiskebuljong og vann.
Ha i 50/50 med purreløk og vårløk.
Del fisken og legg i gryta.
Gulerøtter kokes på forhånd og tilsettes til slutt.
Rund av med fløte og sitronpepper.
Reker er også godt i suppen.