Elena

Hola! Qué tal?

Mitt navn er Elena, og jeg kommer fra Málaga, i Spania. Jeg har hatt privilegiumet å jobbe i Løvetann siden mars 2015.
I min familie har lunsj eller middag alltid vært veldig viktige måltid for mange generasjoner. Jeg vokste opp i nærheten av mine besteforeldre, onkler, tanter og søskenbarn. En stor familie, med 21 medlemmer.

Min bestemor og min mor feirer alle de viktige hendelsene med et spesielt måltid,- i enhver anledning: jul, ny baby kommer, bursdager, bryllup, bryllups aniversaries, sommerferie…
Alle sammen rundt et stort bord, spise og feire. For meg betyr mattid en masse vakre ting: gode minner, gode tider og en måte å gi kjærlighet til folket gjennom måltider.
Nå bor jeg i Norge og arbeider i Løvetann, – også gjør folk lykkelige gjennom måltidene jeg lager.
For meg kan ikke dette være en tilfeldighet. Jeg er så stolt over å være en del av Løvetann sitt team.

Jeg er så glad for å få sjansen til å gi gode opplevelser med vårt måltid til våre kunder. Jeg prøver også å gi min «spanske touch» til våre kunder, med tortilla de patatas og paella.
Inn i dette kosmopolitiske teamet, jobber jeg blant annet med folk fra Norge, Bulgaria, Thailand.

Hasta pronto!

SPANSKE KJØTTBOLLER

500 gram kjøttdeig av svin og okse, med høy fettprosent
1 fedd hvitløk
1 liten rødløk
1 egg
frisk persille
2 ss brødsmuler
5 ss hvetemel
salt og pepper

Finhakk hvitløk, rødløk og persile.Bland alle med kjøttdeig og 2ss brødsmuler. Form små boller og bland med hvetemed i en tallerken.
Stek i oven på 200 grader 15 minutter.
Man kan serveres med cherrytomater. Alt klikket på en pinne.
Det er også populært servert med hjemmelaget tomatsaus.

Esperamos que esté rico