Ayfer

“MERHABA HOSGELDINIZ!”

Mitt navn er Ayfer. Jeg har mine røtter fra Tyrkia og har vært i Løvetann siden 2007.

Jeg er veldig glad i å lage mat og stortrives på kjøkkenet. Tyrkisk mat står i høysetet, og en av spesialitetene er Karm Yank.

Når jeg er ferdig på jobb går jeg hjem og kokkelerer på eget kjøkken.
For matlaging blir jeg aldri lei av.

“GØRUSMEK UZERE SEVGILERIMLE”

 

Karm Yank

Aubergine
Kjøttdeig
Løk
Olje
Bladpersille
Tomat
Chilli
Purreløk
Vann

Rens og hul ut aubergin.
Lag fyll med kjøttdeig, løk, olje, bladpersille, tomat, chilli, purreløk og litt vann.
Ha i fyllet og gratiner i 20 minutter på 200 grader. Tilbehøret er ris og tzatziki.

Velbekomme!